Nieuws

16 februari 2018

Voorselectie vrijspringen Saasveld

Dit jaar hadden we vier paarden die mee mochten doen met de voorselectie vrijspringen. Namelijk:

– Jackpot (Cascarillo x Lord Z)

– Corretja (Crunch 3 x Cornet Obolensky)

– Jaloma VDL (Etoulon x Indorado)

– Jacardo-s (Zirocco Blue VDL x Ekstein)

Alle paarden lieten goede dingen zien. Corretja en Jaloma VDL sprongen zo goed dat ze zich nogmaals mogen laten zien tijdens de finale op maandag 19 maart 2018. Jacardo zat er, met een half puntje te kort, nét buiten en jackpot hield zich net iets teveel vast op de sprong, waardoor hij lager in het klassement zat. De paarden hebben allen weer veel geleerd en wij gaan weer tevreden naar huis! Foto: Jackpot

 

27 december 2017

VSN-trofee Finale Kootwijkerbroek

Het was zover, nadat het paard uitvoerig is gewassen, gevlochten en gestyled was het tijd om af te reizen naar Kootwijkerbroek voor de finale van de VSN-Trofee.

“Jazzy Reuvekamps” (Diamant de Semilly x Mr Blue x Guidam) had in de voorselectie een totaal van 51 punten en mocht daarmee rechtstreeks door naar de finale:

Techniek 9
Afdruk 8,5
Galop 8
Rijdbaarheid 8,5
Vermogen 8
Algemene indruk 9

Tijdens de finale haalde ze, door een andere jury beoordeeld, exact dezelfde punten! Ze presteert erg constant, zelfs met de gastruiter (Toni Hassman) bleef ze goed haar best doen en haalde ze weer een totaal van 51 punten. Daarmee behaalden wij een uiteindelijke 3e plek van Nederland!

Dat smaakt naar meer…

19 juni 2017

Fotoshoot met de 2-jarige hengsten

Onze eigen gefokte “Giano Cornelly HV Z” (Gaillard de la Pomme x Zavall VDL x Belfalas Xx) mocht even poseren voor de camera van Wendy Weijenborg (Royal Horse). Wij fokken hem in eigen beheer op, samen met nog een hengst “Kwiatkowski NL” (Sterrehof’s Great Blue x Pacific). 

Voor: Giano Cornelly HV Z
Achter: Kwiatkowski NL

16 maart 2017

Teamspringen tijdens Hotra Indoor Rijssen

Het was weer tijd voor een avondje teamspringen. De vorige keer, tijdens Pony Indoor Wierden eind 2016, wist ons team nog te winnen van alle andere teams.

“Tijdens pony indoor Wierden eind 2016 is er een team opgericht “Team Aqua Solid”. Dit team bestaat uit Myrthe Schuttevaar, Wendy Weijenborg, Sanne Schippers en ik.”

Met ditzelfde team gingen we nu naar Rijssen om hetzelfde spelletje nog eens weer te proberen. Er waren 6 teams, waarvan er 2 teams alleen uit snelle pony’s bestonden. Helaas konden wij die pony’s niet bijhouden met onze paarden, maar alle andere teams wisten we achter ons te laten en werden we nog knap 3e! Weer dik trots naar huis en vooruitkijkend naar onze volgende teamwedstrijd….

Mede mogelijk gemaakt door Aqua Solid. Bedankt voor de sponsoring van het inschrijfgeld van ons hele team!

Www.aquasolid.nl leverancier van DemiWater

vlnr: Dirja, Wendy, Myrthe, Sanne

________________________________

4 maart 2017

voorselectie vrijspringen Saasveld

Gisteren zijn we met drie paarden naar de voorselectie vrijspringen in Saasveld geweest.

Op maandagavond 3 april is de finale, om in aanmerking te komen voor de finale vindt er eerst een voorselectie plaats verdeeld over twee dagen.

Twente Stables Kyara Z (Kojak x Carthago Z) mocht als eerste van de drie de baan in. Door de reis, voor het eerst op de vrachtwagen, was ze in de ring erg moe. Ondanks dat deed ze enorm goed haar best en sprong ze goed.

Daarna mocht Twente Stables Quilato (Quo Vados x Calato) de ring in. Hij deed het boven verwachting goed. Hij liet zich super stoer zien en sprong erg goed.

 

Als laatste mocht Gaesbeker’s I Rubertha R 61 (Rupert R x Contender x Joost) de ring in. Hij was erg onder de indruk van de entourage en hield zich erg vast in zijn lichaam met het springen. Jammer, maar je doet er niks aan! We gaan lekker verder trainen met hem.

 

________________________________